Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Délelőtti rendelésed a következő munkanapra kiszállítjuk!
682 Ft
Menny.:db

Vanish Gold Oxy Action Folteltávolító Por 250 g

682 Ft
Menny.:db
Egységár: 2.728,16 Ft/kg
Elérhetőség: Raktáron
A Vanish Oxi Action Folteltávolító 30 másodperc alatt kiveszi a 7 napos beszáradt foltokat, így már első használat után is tökéletesen tiszta, foltok nélküli eredményeket érhet el. A Vanish Oxi Action Folteltávolító por Oxi Powerlift hatóanyaga sokféle típusú foltot eltávolít, legyen az szemmel látható vagy nehezen észrevehető. A por biztonságosan használható színes és fehér ruhákon egyaránt.
Várható szállítás: 2021. augusztus 03.
Gyártó: Vanish

Előnyök:

14 nap biztonság ellenörzött szálitás

orimoon banner

 

Értékeléseink

 

star

Nagy Norbert

Itt volt a leggyorsabb a szálitás

star

Kis Edina

Másnap reggelre megkaptam a csomagot :)

star2

Hollósi A. Béla

ok

star

Gézáné Petra

Imádom a lucky boxokat máskor is meglepem vele magam :D

star

Nagy Luca

Minden rendben volt

star

Horváth Zsolt

Szuper gyors törékeny csomagot ilyen biztonságossan csomagolva még nem kaptam

     

 

Leírás

Vanish Gold Oxy Action Folteltávolító Por 250 g (cikkszám:AA-8-5410036300237)

Vanish Gold Oxy Action Folteltávolító Por 250 g az orimoon.hu | Online Drogéria Mosószerek termékeinek egyik legkedveltebb árucikke. Weboldalunkon Bruttó 682 Ft-os áron megvásárolhatod. De az orimoon.hu | Online Drogéria a regisztrált vásárlóknak a hűségpont  rendszeren keresztül akár 5% kedvezményt is biztosíthat a Vanish Gold Oxy Action Folteltávolító Por 250 g rendelés végösszegéből. 


Előkezelés: Keverjen össze 1/4 kanál port 3/4 kanál vízzel, kenje a keveréket a foltra, dörzsölje bele a szövetbe, ha szükséges. A kanalat mossa ki és szárítsa meg, mielőtt visszahelyezné a dobozba. Előkezelés után a szokásos módon mossa ki. Áztatás: Tegyen egy kanál port 4l vízhez. A fehér ruhákat max 6 órára áztassa be. Áztatás után mossa ki a szokásos módon vagy alaposan öblítse ki. A legjobb eredmény eléréséhez öblítés előtt dörzsölje bele a port a foltba. Mosás: Adja hozzá a mosószeréhez: Makacs és beszáradt foltokhoz X1 kanál , normál foltokhoz X1/2 kanál. Adjon egy kanál port minden mosáshoz.

Figyelmeztetések:
Nátrium- perkarbonátot tartalmaz • Súlyos szemkárosodást okoz. • Bőrirritáló hatású. • Gyermekektől elzárva tartandó. • Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. • A használatot követően alaposan kezet kell mosni. • Szemvédő/arcvédő használata kötelező. • SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. • LENYELÉS ESETÉN: Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. • Az edényt tartsa szárazon. Hűvös, jól szellőző helyen tárolja. • Érzékeny bőrűek részére védőkesztyű használata ajánlott.
Forgalmazó:
RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113 Budapest,
Bocskai út 134-146.
Tel.: (+36-1) 551-5610

Vevőszolgálat:
RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113 Budapest,
Bocskai út 134-146.
Tel.: (+36-1) 551-5610

Mosószerek - orimoon.hu | Online Drogéria


Vanish Gold Oxy Action Folteltávolító Por 250 g Buttó ár: 682 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.