Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

OnlinePénztárca

Nincs még OnlinePénztárcád? Most megajándékozunk vele!

Ezentúl Online Pénztárcáddal is fizetheted az orimoon.hu-n megrendelt termékekért!

Ha van már OnlinePénztárcád, ezért…

…az Online Pénztárcádban lévő összeget fel tudod használni új megrendeléseidhez az orimoon.hu-n leadott rendeléseidnél, így kedvezményesen juthatsz hozzá termékeinkhez.

Mi az az OnlinePénztárca?

Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat az Új pénztárca menüpont alatt, mert most ezer forintot ajándékként bele is tesznek neked, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik neked. Így ha kicsit később szeretnél vásárolni onlinePénztárcáddal, folyamatosan egyre nagyobb összeg lesz benne.

Hogyan tudok fizetni OnlinePénztárcával? (számitógép)

A Kosár oldalról tovább lépve a Pénztár oldalra megjelenik egy OnlinePénztárca mező (lásd az alábbi képen), amelybe ha bírod az OnlinePénztárcádhoz tartozó email címed, majd a Fizetek gombra kattintasz, akkor a rendszerünk automatikusan elszámolja a beváltható kedvezményed.

online pénztárca

Ha mindent jól csináltál, akkor megjelenik a kedvezmény mértéke és a kedvezménnyel csökkentett összeg az alábbi módon:

online pénztárca 2

Hogyan tudok fizetni OnlinePénztárcával? (Mobil telefon és tablet)

Mobilon és tableten egy kicsit eltérő módon lehet beváltani a kuponokat, méghozzá a következő módon:

1. A Kosár oldalról lépj tovább a Pénztárba

2. A Pénztár oldalon kattints a fekete alapú Rendelés összesítés, Kupon beváltás területre, ekkor lenyílik az OnlinePénztárca beváltáshoz szükséges mező.

mobil online pénztárca

3. Az OnlinePénztárca mezőbe írd be azt az email címed, amellyel regisztáltál az OnlinePénztárcába, és kattints a Fizetek gombra

mobil online pénztárca 2

4. Amennyiben a rendszer azonosította az OnlinePénztárcád a az email címed alapján, már meg is jelenik a megfelelő mértékű kedvezmény, amely levonásra kerül a termékek végösszegéből. 

mobil online pénztárca 3

 

Minden elköltött 10.000 forintonként 1 db 500 Ft-os kupont válthatsz be, azaz 10.000 forintonként 500 Ft-tal olcsóbban tudsz rendelni. 

Példa a beváltásra:

  • Egy 10.000 Ft értékű rendelés esetén 1 db 500 Ft értékű kupont válthatsz be egyenlegedből (megtakarítás: 500 Ft, akár 5% kedvezmény minden vásárlásból)
  • Egy 30.000 Ft értékű rendelés esetén 3 db 500 Ft értékű kupont válthatsz be egyenlegedből (megtakarítás: 1500 Ft, akár 5% kedvezmény minden vásárlásból)

OnlinePénztárcádban levő összeg nem jár le, nem veszíti el értékét, korlátlan ideig, bármilyen termékünk megvásárlásánál felhasználhatod.

A beváltás további feltételei:

  • Az OnlinePénztárca egyenlege értékhatártól függetlenül felhasználható (10.000 Ft feletti megrendelésekre).
  • Az OnlinePénztárca összege készpénzre nem váltható át.
  • Az OnlinePénztárcában lévő kuponok más kedvezménnyel nem vonhatók össze, viszonteladó és partner vásárlók számára nem felhasználható.

Fizethetek üzletünkben is online pénztárcával?

Üzleteinkben nem tudod igénybe venni az OnlinePénztárca nyújtotta előnyöket. Kizárólag az orimoon.hu oldalon leadott rendelésed után tudunk jóváírni összegeket az OnlinePénztárcádban, és csak ezekre a vásárlásokat tudod a meghatározott összegekkel fizetni OnlinePénztárcádból.

Hol tudok még fizetni online pénztárcával?

OnlinePénztárcádban levő pénzeddel ma már többszáz megbízható webáruházban tudsz fizetni, többek között az alábbi webáruházakban is:

  • onlineMárkabolt - háztartásigép webáruház
  • furdoszoba-szaniter.hu - Fürdőszobai szaniterek, csaptelepek, bútorok
  • Helia-D webáruház - Kozmetikai termékek
  • Babakocsi futár - babakocsi és baba termékek

A teljes webáruház listáért kattints ide.

Hogyan lesz pénz az online pénztárcádban?

Regisztrálj magadnak egy OnlinePénztárcát itt. A webshopunkban leadott rendeléseid során különböző, 1.000-5.000 Ft összeggel ajándékozunk meg. A vásárlás utáni oldalon megjelenő OnlinePénztárca bannerre kattintva fogod megkapni az összeget OnlinePénztárcádba, melyet 24 óra letelte után már fel is használhatsz további többszáz webáruházban. 

A bannerre kattintás után ha belépsz OnlinePénztárcádba, akkor látni fogod az összeget a vásárlásod után.

 

Figyelem:

Az Orimoon Magyarország Kft semmilyen felelősséget nem vállal a vásárlások után nem beváltott összegekre vonatkozóan. Az Orimoon Magyarország Kft utólagosan nem tudja az OnlinePénztárcádba tenni az összeget, sem pedig utólagosan a kedvezményt érvényesíteni a vásárláson.